BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Extended Network Banners

JOM JADI FOLLOWERS

TINGGALKAN KOMEN ANDA DI SINI


ShoutMix chat widget

LIKE JANGAN TAK LIKE

Friday, 18 November 2011

MERAJUK, KINDER BUENO N BLACK FOREST

Kita sambung  balik cerita aritu...
Hah untuk pngtahuan korg sume... setelah beberapa ari aku knl dia
aku mula start buat hal..heee..biasalah kpla begar macam aku ni..
mana bleh ta buat hal...
before kjdian ni aku ad mntak dia hadiah bezday aku...
tp aftr that...ada sdkt argument berlaku antra kitaorg..
Ni sume gara2 keta

Kitaorang gaduh sal keta Lotus ni hah...

Then, dia try pujuk aku.. Aku ni ego skit..biasalah anak sulung dalam family..Bila baik tu baik sgt...tp bila tang ego tu da smpai...mmg ta na mengalah.... Aku abaikan dia...lntklah ada aku kisah...Aku ckp dgn dia...na pjuk aku msti pkai hdiah....hah..pdn muka..dua hadiah kne kasi...hahahaha..jaat ta aku...
Then, tuhan tu na pertemukan kitaorg...aku kuar lmbt gler dri kelas pd trkh berikut 12 hribulan April 2011..prt da lpr da ni...terbyg2 nasi lemak acik kantin ni hah..bila dpt kuar..aku trus kuar tnpa menoleh ke belakang lagi... Time ni lah aku terserempak dgn dia kat dpn tnds SMA Rembau...
Sekolah kitaorg...

Aku pndg dia, da lapar giler da ni... trus jalan...
Tapi aku teringt something...trus aku pusing belakang...
Terkedu aku...(Da dgr lagu di saat aku mencintai mu pulak..heee...gilos apa time kitaorg knl ni...lagu tu ta kuar g)
Ni ayt pertama yang kuar dri mulut aku....
"Nurin ek?".....dia angguk...
Aku pun apa lg trus angkt kaki...cabut dri situ....
1001 persolan menerjah kepala aku....
budak ni kecik pulak...dlm gmbr uh nmpk bsr...(Gambar yg dkt keta tu..ats tu hah...kalo ta nmpk jgk ta taulah na ckp apa)...
tp yg pling utamanya....asal aku g tgur bdk tu pdhl tgh merajuk ni hah....adoyai..slh lngkh pulak...

Bape hri lps uh....slps aku pulang dri kntin...(peh, skema pulak ayt)
aku duk kat meja aku...aku na amik bku..ternmpk pulak cklt bwh meja...
lah ni sape punya pulak ni...(aku menggaru2 kpla yg tdk gtl)
then, aku jrt dkt member2 aku yg tersyg.....
"Oit, ni sape pnya coklat ni?"
then kwn aku pun mnjwb..."Ko pnyalah...si Nurin ksi td..."
Melopong aku mendengar ea...biar btul bdk ni.....
Aku na men2 je dgn dia...hah skali btl2 bdk ni kasi...
Tp mkslhnya 1 jelah...aku ni ta suka mkn cklt sbnrnya...
So, aku kongsi2lah dgn member2 aku....
Coklat yang ni aku ta kongsi, cz ni favourite aku....
Coklat ni je yg aku share dgn kwn2....
Semenjak dri pertemuan uh..aku slalu pggil dia bdk kecik....
N dia pggil aku bdk bsr...tp aku da perbetulkan statement dia uh...
Aku ckp dgn dia aku ni bdk seteng...cz ta terlalu bsr n ta terlalu kecil...
Ok tu je story of us...nantikan sambungannya....

Yang penat menulis
Fatin        


0 ulasan: